OM OSS

FOKUS PÅ GENOMFÖRANDET

Vi bakom Training Effects har lång erfarenhet av att utveckla företag och organisationer. Kommunikation och utbildning ger alla medarbetare möjlighet att förstå hur var och en kan bidra. De blir därför viktiga redskap för att skapa förändring och resultat.

Digitaliseringen skapar helt nya möjligheter att nå ut i organisationen. Till en lägre kostnad och med ökat engagemang. Vi arbetar tillsammans med duktiga specialister inom olika delar av digital utbildning och vi använder den allra senaste tekniken.

KONTAKTPERSONER

  • Sture Bengtsson
    Sture Bengtsson Managing Partner

    Sture Bengtsson har arbetat med förändrings- och utvecklingsfrågor i många företag. Dels som managementkonsult, dels med eget operativt ansvar, bl a inom Electrolux-koncernen där han varit VD i Sverige och utomlands. Sture ser mycket stora möjligheter för företag att dra nytta av den pågående digitaliseringen för att stödja förändring och lärande i företagen. Sture ansvarar för att de lösningar Training Effects erbjuder ligger i teknisk framkant, även globalt. Nås på mobil 0709-900 555

  • Göran Axhamre
    Göran Axhamre Managing Partner

    Göran Axhamre brinner för lärandefrågorna och han har  bl a arbetat internt i ett antal företag med ansvar för internutbildning, senast på Swedbank där han i åtta år var ansvarig för Kompetens- och Ledarutveckling i Sverige och Baltikum. Där var han huvudansvarig för att dra nytta av digitaliseringsmöjligheterna för den interna utbildningen. Göran ser stora möjligheter för alla företag att dra nytta av digitalisering av företagets utbildning. Nås på mobil 076-260 15 05.

Vill du arbeta med oss?

Kontakta oss

Skicka ett email så kommer vi tillbaka till dig så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt